top of page

„Поспешивање развоја младих — К21”

Updated: Jun 20, 2023

Креативно-забавна радионица за младе Урбан Стрим у сарадњи са 4 средњe школe из Пожаревца: Економско-трговинском школом, Пожаревачком гимназијом, Политехничком школом и Пољопривредном школом са домом ученика „Соња Маринковић“ Пожаревац реализовала је пројекат: Поспешивање развоја младих – компетенције за 21. век, у оквиру конкурса за развој младих Града Пожаревца у 2021. години.

Радионице су се одржавале у месној заједници „Браћа Вујовић“. Наставници који су спроводили актиности на пројетку су: Маја Марић, омладински радник и Валентина Миланов, наставник информатике и предузетништва. Велику помоћ у пратећим активностима пружиле су и волонтерке удружења: Невена Савић, Јелена Симић, Вања Савић и Марија Веселиновић, ученице Економско- трговинске школе.

Пројекат је рализован короз 10 радионица на којима су се ученици активирали на јачању личних компетенција, социјалних вештина, дигиталних алата и предузетничких вештина.

Из Економско-трговинске школе су учествовали следећи ученици: (Ђорђе Вељковић, Ђорђе Голубовић, Оља Ђаловић, Сара Живановић, Сара Радојковић, Алекса Миљковић, Јована Станковић, Лана Ристић, Маријана Стојиљковић, Софија Каменовић и Исидора Микић), IIк (Милош Мијајловић, Илија Миладиновић, Анђелија Михајловић, Тања Рајчић и Никола Цвејић) и

IIIфа (Андреја Павловић, Никола Миладиновић, Немања Првуловић и Тамара Никодијевић).

5 views

Comments


bottom of page