top of page

Национална конференција наставника

Национална конференција наставника средњих школа који спроводе програме предузетничког образовања одржана је четрнаесту годину за редом од 9. до 11. октобра у Врњачкој Бањи.

Више од 150 наставника из 110 средњих школа из 64 општине у Србији, као и 10 наставника из Македоније, имало је могућност да освежи и унапреди своја знања и вештине, размени искуства са колегама и ужива у различитим предавањима током три дана конференције.

Kонференцију су отворили Бојана Маринковић, руководилац Школске управе Kраљево и Дарко Радичанин, директор Достигнућа младих, а међу предавачима били су аутор НТЦ програма др Ранко Рајовић, комуниколог проф. др Тамара Властелица, психотерапеут Зоран Илић, научни комуникатор Милан Поповић, суоснивач компаније Нордеус и Нордеус фондације Милан Јововић, технички директор компаније Роблоx Немања Петровић, као и гост изненађења – Вања Булић. Посебан панел био је посвећен такозваним Мејкерс Лабовима, просторима посебно осмишљеним за мултидисциплинарни рад ученика и наставника, које ће новооснована Група за образовање отварати широм Србије у наредних годину дана.

Мирјана Ђусић и Валентина Миланов су присуствовале конференцији.


0 views

Comments


bottom of page