top of page

Награда за Дан просветних радника

Данијела Николић наставник угоститељске групе предмета је наставник са изузетним резултатима у претходној школској години и добитница награде за Дан просветних радника.

Данијела је веома одговоран и вредан наставник, у школи ради десетак година. Kао бивши ђак школе наставља традицију успешних и веома цењених наставника. Има запажене резултате на многим манифестацијама и такмичењима из куварства. Са манифестација "Стишка

посна трпеза" и многих гастрономских догађаја у граду а и у околини увек донесе награде. Њени успеси не изостају ни са Републичких такмичења на којима у последњих пар година освоји увек једно од прва три места. Прошле школске године је са својим ученицама освојила прво место.

Поред такмичења она учествује и у раду ученичке задруге. На сајмовима и догађајима увек представи нове креације у сервирању и сплету укуса јела које припреми.

Њени успеси се нижу и у раду са децом, као одељенски старешина увек је ту као подршка и ослонац својим ученицима, а и успешно решава све проблеме који се јављају. Ученици је због тога поштују и цене.

Данијела веома одговорно извршава своје обавезе у Активу за школски програм и у тиму за борбу против насиља.

Честитке нашој драгој колегеници 👏👏👏.


9 views

Comments


bottom of page