top of page

Завршни догађај на пројекту Унапреди своје предузетничке компетенције

27. новембра у медијатеци Економско-трговинске школе одржан је завршни догађај на пројекту „Унапреди своје предузетничке компетенције” који је настао у оквиру програма обуке за омладинске лидере/ке коју реализује Национална асоцијација практичара/ки омладинског рада - НАПОР у оквиру пројекта Немачке развојне сарадње „Перспективе за младе у руралним срединама у Србији” који спроводи ГИЗ у сарадњи са Министарством туризма и омладине Републике Србије.

На овом догађају је Бранка Стојановић, психолог, разговарала са младима и одговарала им на питања за које они нису имали адекватне одговоре. Поред веома корисне и едукативне приче коју смо чули од наше драге Бранке, полазнице пројекта „Унапреди своје предузетничке компетенције” су говориле о бенефитима од учешћа у овом пројекту. На овом догађају су били и учесници пројекта „Социјална култура младих” који спроводи Маја Марић. Они су кроз радионице са младима и припремили питања која су упутили нашем психологу.

На крају радинице послужено је слатко и слано послужење које су припремили ученици и наставници а у оквиру ученичке задруге „Хоризонт”.

Овом догађају су поред учесника у радионици, присуствовали: Сибинка Живановић, директор школе, Гордана Вучковић, помоћник директора, Јелена Златар Милошевић, секретар школе и ученици завршних разреда. Захваљујемо се Бранки на гостовању и веома исцрпним одговорима.


46 views

Comments


bottom of page