top of page

Наша школа

At Ekonomska Požarevac, our focus is to provide a quality education that will set our students up for success. We strive to create a learning environment where students can reach their full potential. Our faculty is experienced and knowledgeable and our courses are designed to meet the academic needs of each student.

Our school also offers a variety of extracurricular activities, such as sports and clubs, to help our students develop important life skills. At Ekonomska Požarevac, we are dedicated to helping our students become well-rounded individuals. 

Untitled.png

Реч директора

Актуелна ситуација у друштву и свету све актере образовног система ставља у нове улоге. Улога наставника и ученика је данас много комплекснија, више него икад. Да парафразирам речи једног нашег научника и професора. Главна снага једне  образовне институције не лежи у њеним грађевинама у којима она обавља своју делатност. Њена снага лежи у генерацијама ђака које је та институција изнедрила и које ће изнедрити, у бившим, садашњим и будућим стручњацима који преносе славу своје школе и поверење у њу на својим радним местима, доприносећи напретку средине у којој живе и раде. Образовање је најзначајнији стратешки задатак наше и сваке будуће генерације – приоритет нације.

Мисија

Постојимо да бисмо нашим ученицима пружили квалитетна и функционална знања која ће им помоћи да постану успешни људи који имају снаге и мудрости да промене свет на боље и као такви буду узор новим генерацијама.

Визија

Тежимо да наша школа постане место где ученици уче за знање, где се рађају нове идеје, негују таленти и унапређују знања, место на коме се стварају слободоумни, одговорни и креативни млади људи.

Администрација

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. 

Сибинка Живановић

Директор

Гордана Вучковић

Помоћник директора

Сања Новаковић

Педагог

Јелена Златар Милошевић

Секретар

Милан
Шешум

Шеф

рачуноводства

Надица Јовановић

Шеф рачуноводства

012/523-389

Ирена Спасов

Административни

радник

bottom of page