Школски часопис
 
26.05.2019.
ПРОМОЦИЈА ШКОЛСКОГ ЧАСОПИСА

У четвртак 23.5.2019.  у 13 часова у медијатеци је одржана  промоција школског часописа „Нови хоризонти“. Часопис су припремили и уредили чланови новинарско-информатичке секције.


Промоцији су присуствовали и награђени ученици наше школе. Проф. српског језика Тања Илић је одржала пригодан говор у коме је поздравила присутне и захвалила се свима који су сарађивали у изради часописа, посебно професорима и сарадницима – педагогу школе, који су нам проследили своје материјале и фотографије. Подсетила нас је и на неке наше бивше ученике који су  допринели данашњем изгледу часописа.


Тема овог 14. по реду броја је ОБРАЗОВАЊЕ у свим облицима, кроз наставу, ваннаставне активности, иновације у настави – различите радионице, хуманитарни рад и такмичења. У часопису су приказани резултати наших награђених ученика.  Представили смо и новину – интервјуе које је осмислила и урадила Ања Јовановић чланица новинарско-информатичке секције. Најавили смо и електронски часопис који имамо у плану да покренемо од следеће школске године. Он би садржао све што се догађа у школи, из угла ученика.  


Позвали смо све заинтересоване присутне да се од следеће школске године придруже раду секције и својим идејама унапреде нови број.  


Након промоције уручене су похвалнице учесницима свих такмичења која су се реализовала у току ове 2018/2019. школске године. Похвалнице је поделила Лаура Татић ученица четвртог разреда економских техничара.


Школа је за награђене ученике организовала коктел. Дружење се наставило уз причу и смех све до почетка културно-уметничког програма у сали.


Редакција новинарско-информатичке секције